Wie wint de VOMI Safety eXperience Award 2019?

De genomineerden voor de VOMI Safety eXperience Award 2019 zijn bekend. Deze prijs wordt jaarlijks uitgereikt aan het bedrijf waar werknemers van dienstverleners de beste veiligheidsbeleving hebben. Wie wordt op 20 juni, tijdens Deltavisie 2019, uitgeroepen tot winnaar?

Vorig jaar werd Neste Netherlands uitgeroepen tot winnaar. Volgens de jury sprong Neste Netherlands eruit vanwege ‘het handelen vanuit authentiek vertrouwen in vakmanschap en vanwege het feit dat veiligheid hier een voorwaarde is voor de bedrijfsvoering.’

De genomineerden

Wie neemt dit jaar de award mee naar huis? Wordt het Air Liquide Rozenburg, VARO Energy of Attero Wijster? Drie bedrijven die actief zijn op drie zeer verschillende gebieden. Air Liquide verkoopt industrieel gas, verkregen door destillatie van lucht. De site op Rozenburg (Rotterdam) is een van de grootste productievestigingen wereldwijd. Hier staan onder andere een vloeibare CO2-fabriek, drie waterstoffabrieken en drie warmtekrachtkoppelingen. VARO Energy is grootleverancier van brandstoffen voor diverse industrie├źn in Noordwest-Europa, voor onder andere transport, landbouw, bunkering, productie en bouw. Er zijn zeven terminals in Nederland. De derde kandidaat is Attero Wijster. Hier wordt jaarlijks 800.000 ton afval verwerkt, voornamelijk huishoudelijk afval. Het bijzondere aan Wijster is de focus op de circulaire economie. Door middel van scheidingstechnieken wordt nagenoeg al het afval weer omgezet in bruikbare grondstof.

Bent u benieuwd wie de VOMI Safety eXperience Award 2019 in ontvangst mag nemen? Meld u dan aan voor Deltavisie 2019 op 20 juni bij Innovatiekracht in Spijkenisse.

Delen:
Tags
Author