Vattenfall nieuwe partner Petrochem en Utilities

Wij zijn trots om Vattenfall als platformpartner te mogen verwelkomen. De energieleverancier sluit zich aan bij het Petrochem platform en het Utilities platform. 

Vattenfall is een van de grootste energieleveranciers van elektriciteit en warmte in Europa. Tot 2019 heette het bedrijf Nuon, inmiddels is de naam Vattenfall, net zoals het moederbedrijf. In Nederland, Zweden, Duitsland, Denemarken, Finland, Groot-Brittannië en Frankrijk werken 20.000 medewerkers aan een duidelijk doel: een fossielvrij leven binnen één generatie realiseren.

In Nederland ontwikkelt Vattenfall nieuwe energieoplossingen voor zakelijke klanten, waardoor bedrijven fossielvrije energie en warmte straks eenvoudig en rendabel benutten. En het bedrijf ontwikkelt CO2-vrije brandstoffen voor de industrie, elektrificeren processen in de staal- en betonproductie en in de transportsector. Samen met de TU Delft onderzoekt Vattenfall hoe waterstof kan worden ingezet in de eigen gascentrales. Grote technologiebedrijven zoals Microsoft en Facebook helpt de energieleverancier op basis van fossielvrije energie bij hun activiteiten.

Ook partner worden? Kijk hier voor meer informatie 

Delen:
Author