Industrielinqs LIVE: Transitie in de praktijk

Voor het eerst gaan we op locatie een online talkshow organiseren. Op 23 september zenden wij uit vanuit de Eemshaven. In Noord-Nederland zijn veel mooie plannen om een prominente rol te spelen in de energietransitie. Waterstof, windenergie, elektrificatie, biogebaseerde ketens zijn veelbesproken onderwerpen.

Maar wat is er praktisch nodig om de mooie plannen tot wasdom te laten komen? Hoe regel je het onderhoud aan offshore windmolens en elektrolyzers? De aanvoer van enorme windturbines? Welke infrastructurele investeringen zijn nodig? En welke stappen zijn nu al te zetten? We praten hierover met Cas K├Ânig (CEO Groningen Seaports), Marinus Tabak (plantmanager RWE) en Aaldrik Haijer (founder Water & Energy Solutions).

Voor het eerst is het mogelijk voor een beperkt aantal gasten om bij de talkshow aanwezig te zijn. De uitzending start om 9.00 uur en duurt tot ongeveer 10.30 uur.

U kunt zich hier aanmelden om de uitzending via livestream of fysiek te volgen.

Delen:
Author