Industrielinqs LIVE: Digitalisering en flexibilisering van turnarounds

Digitalisering en flexibilisering van turnarounds

De integriteit van fabrieken is steeds beter in kaart te brengen. Door big data en de enorme rekencapaciteit van moderne computers wordt bijvoorbeeld veel beter te voorspellen wanneer onderdelen onderhoud nodig hebben. Dat biedt bijvoorbeeld ook mogelijkheden om onderhoudsstops en inspecties veel meer af te stemmen op de actuele toestand van installaties.

Tijdens de eerste maanden van de coronacrisis werd duidelijk dat er nog een kloof is tussen wat al kan en wat van overheidswegen wordt voorgeschreven. Tijd voor een nieuwe blik op inspectietermijnen en de planning van turnarounds? Tijdens de online talkshow Industrielinqs Live op 8 oktober gaan we hier dieper op in. De tafelgasten zijn John Bruijnooge (sitemanager Sabic in Geleen), Wouter van Gerwen (expert Bilfinger Tebodin) en Gerlof Sijnstra (technical manager Industry Bureau Veritas).

 

Deze Industrielinqs LIVE  wordt mede mogelijk gemaakt door:

Initiatiefnemer:

Delen:
Author