Industrielinqs LIVE over systeemintegratie nu terugkijken

Een silver bullet is er gewoonweg niet. Bij de energie- en grondstoffen lijkt een systeembenadering daarom effectiever. Geen oplossingen van te voren uitsluiten, maar vooral flexibel kijken naar wat er op welk moment nodig is om vervolgstappen te zetten. En hoe kunnen verschillende oplossingen elkaar juist versterken?

In de talkshow Industrielinqs LIVE spraken we met Marinus Tabak (RWE), Jeroen van Woerden (Fieldlab Industriële Elektrificatie) en René Peters (TNO) over systeembenadering in de energie- en grondstoffentransitie. Bijzonder van deze talkshow was dat net bekend is geworden dat Marinus Tabak op de kieslijst staat van de VVD. De andere gasten schroomden niet om hem alvast een paar aandachtspunten mee te geven aan het potentiële kamerlid. De drie tafelgasten hebben ook een rol tijdens de European Industry & Energy Summit 2020 volgende week.

Kijk de uitzending nu terug. De uitzending kwam tot stand in samenwerking met TNO.

Delen:
Author