RVO start internetconsultatie over investeringen in elektrolyzers

De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) is een internetconsultatie gestart over investeringen in de bouw van elektrolyzers. Het ministerie van Economische Zaken en Klimaat (EZK) wil de bouw van elektrolyzers voor de productie van groene waterstof opschalen. Iedereen die hier mee bezig is kan via de internetconsultatie meepraten.

De consultatie richt zich op bedrijven die overwegen in de komende jaren elektrolyzers te bouwen en daarover op korte termijn een investeringsbeslissing willen nemen. Het ministerie heeft in de consultatie een aantal specifieke vragen. Met deze informatie geeft het ministerie het tijdelijk opschalingsinstrument, zoals bijvoorbeeld een subsidie, vorm. Het gaat daarmee de bouw en het gebruik van elektrolyzers stimuleren.

Meedoen met de consultatie kan tot 9 februari.

Delen:
Author