Ann Wurman volgt Frank Beckx op

Essenscia Vlaanderen heeft een nieuwe directeur. Ann Wurman volgt Frank Beckx op, die eerder dit jaar een nieuwe uitdaging is aangegaan bij Voka, het Vlaams netwerk van ondernemingen.

Wurman heeft bijna dertig jaar bij ExxonMobil gewerkt. Ze begon er in 1992 en had er verschillende communicatie- en managementfuncties, zowel in België, binnen de Benelux als op Europees niveau. De laatste drie jaar was ze op het regionale hoofdkantoor aan de slag als EU Communications Manager Public & Government Affairs.

Wurman wil samen met de bedrijven binnen Essenscia werken aan de noodzakelijke randvoorwaarden voor een duurzame transitie. ‘Het aantrekken en opleiden van divers talent wordt de komende jaren een van de voornaamste prioriteiten. Met de sectorale opleidingscentra ACTA, PlastIQ en ViTalent zullen we daarom nauw blijven samenwerken met het onderwijsveld en de sociale partners.’

Delen:
Tags
Author