Volg ons op de HYdrogen Trail Europe (HYTE)

Welke stappen neemt de Europese industrie op het gebied van emissieloze waterstof? En hoe passen deze stappen in de brede industriële transformatie? Samen met drie prijswinnende young professionals (Tes Apeldoorn, Carina Nieuwenweg en Leon Rosseau) gaat de hoofdredacteur van Industrielinqs Magazine van 27 juni tot en met 8 juli op tournee langs verschillende industriële clusters in Europa.

Beginnend in Noord-Nederland gaan we via het Ruhrgebied in Duitsland en Zwitserland naar Spanje en Portugal. Via de westkust van Frankrijk en België keren we terug naar Nederland. Tot juni zullen we regelmatig bekend maken welke industriële clusters we bezoeken. U kunt ons ook volgen op Linkedin.

Met vlogs, blogs, artikelen en een documentaire zullen we verslag doen van de kansen en uitdagingen van waterstof in Europa.

Volg hier de laatste ontwikkelingen rondom Hyte.

Delen:
Tags

breg@industrielinqs.nl