Chemelot

Chemelot

Bezoekadres:
Urmonderbaan 22
Center Court (Level 1)
6167 RD Sittard-Geleen
+31 (0)464 763 019
www.chemelot.nl

Chemelot is ontworpen vanuit één centrale gedachte: het samenbrengen van kennis en vaardigheden die normaliter alleen toebehoren aan grote organisaties, en deze toepassen binnen een flexibele community van kleine en grote chemische bedrijven, die de kijk op de chemische industrie ingrijpend verandert. Diverse bedrijven hebben hier een succesvolle en innovatie-gedreven chemie- en materialencommunity van Nederland tot stand gebracht. Dit gebeurt in een omgeving waar gelijkgestemde bedrijven van elke leeftijd en omvang profiteren van gedeelde kennis, korte afstanden, uitstekende faciliteiten en open innovatie om de ontwikkeling van nieuwe producten en producttoepassingen te versnellen.

Delen:
Tags

Eindredacteur van Industrielinqs en Petrochem, en immer speurend naar relevant nieuws om te delen. Mijn interesse: breed. Mijn specialiteit: investeringsprojecten en onderhoudsstops!

liesbeth@industrielinqs.nl