Evides Industriewater

Evides Industrie-water

Schaardijk 150
3063 NH Rotterdam
sales@evides.nl
www.evidesindustriewater.nl

Evides Industriewater levert 100,3 miljoen kubieke meter proceswater per jaar en zuivert 98,8 miljoen kubieke meter/1,3 miljoen VE afvalwater per jaar. Elke dag wordt er gewerkt aan ingenieuze oplossingen op het gebied van proceswater, afvalwaterzuivering en waterhergebruik voor de (petro)chemische, voedingsmiddelen- en drankenindustrie. Evides Industriewater heeft 75 installaties waaronder 12 DBFO-plants en tal van mobiele installaties in de Benelux en Duitsland.

Delen:
Tags

Eindredacteur van Industrielinqs en Petrochem, en immer speurend naar relevant nieuws om te delen. Mijn interesse: breed. Mijn specialiteit: investeringsprojecten en onderhoudsstops!

liesbeth@industrielinqs.nl