Volg ons op de Electro Trail Europe (Electe23)

Welke stappen zet de Europese industrie op dit moment op het gebied van elektrificatie en elektrochemie? En hoe passen deze stappen in de brede transformatie van de industrie?

Medio 2023 gaan Industrielinqs pers en platform en VoltaChem samen met drie prijswinnende studenten van Rijksuniversiteit Groningen op tournee langs verschillende industriële clusters in Europa. Met vlogs en blogs doen zij verslag van de kansen en uitdagingen.

We staan open voor inhoudelijke, interessante industriële stops op onze route en financiering.

Neem voor meer informatie contact op met Wim Raaijen, wim@industrielinqs.nl

Delen:
Tags

Ik ben een creatieve ondernemer, hoofdredacteur, schrijver, filmer en moderator met een been in de journalistiek en de andere in de techniekfilosofie. Werkend vanuit motieven als duurzaamheid, veiligheid, innovatie, efficiëntie, verantwoordelijkheid. De industriële transformatie volg ik op de voet.

wim@industrielinqs.nl