Save the date: Eemsdeltavisie en Plantmanager of the Year 2023

Noteer alvast in uw agenda:

Eemsdeltavisie 2023 / Chemport Europe Jaardiner

16 mei in Delfzijl

Thema: grondstoffentransitie

Met ook: Verkiezing Plant Manager of the Year

We willen af van fossiele grondstoffen. Maar hoe komen we straks aan de koolstof en waterstof als chemische bouwstenen voor waardevolle materialen? In Noord-Nederland zijn de eerste stappen zichtbaar van de grondstoffentransitie. Groene waterstof krijgt al veel aandacht als energiedrager, maar is misschien nog wel belangrijker als bouwsteen voor materialen die wij allen dagelijks gebruiken. Er zijn ook interessante initiatieven op het gebied van koolstof uit afval, biomassa en zelfs CO2.

Tijdens Eemsdeltavisie 2023, zetten we ’s middags het spotlicht op verschillende initiatieven en zetten we ze in een breder perspectief. En… voor het eerst wordt de Plant Manager of the Year bekend gemaakt in Noord-Nederland. En wel tijdens het Chemport Europe Diner in de avond.

Het evenement is een initiatief van: Groningen Seaports, Chemport Europe, VNCI, Chemiepark Delfzijl, Samenwerkende Bedrijven Eemsdelta en Industrielinqs pers en platform.

Delen:

Ik ben een creatieve ondernemer, hoofdredacteur, schrijver, filmer en moderator met een been in de journalistiek en de andere in de techniekfilosofie. Werkend vanuit motieven als duurzaamheid, veiligheid, innovatie, efficiëntie, verantwoordelijkheid. De industriële transformatie volg ik op de voet.

wim@industrielinqs.nl