Groningen Seaports

Groningen Seaports

Handelskade Oost 1
9934 AR Delfzijl
+31(0)596 640 400
info@groningen-seaports.com
www.groningen-seaports.com

Groningen Seaports is de ontwikkelaar en beheerder van de haven van Delfzijl en de Eemshaven en aangrenzende industrieterreinen, en de railterminal Groningen Railport in Veendam. Groningen Seaports voorziet in een complete havendienstverlening, van logistieke diensten tot het beschikbaar stellen van topkwaliteit industriƫle en MKB terreinen in beide havengebieden.

Onze hoofdtaken zijn: facilitering van onze klanten en de verdere ontwikkeling van het havenindustrieel complex Delfzijl-Eemshaven. Groningen Seaports zorgt er pro-actief voor dat ondernemers in haar beheersgebied de infrastructuur en de voorzieningen hebben om hun economische activiteiten te ontwikkelen en te blijven ontwikkelen. Kwaliteit staat daarbij altijd voorop.

Delen:

Eindredacteur van Industrielinqs en Petrochem, en immer speurend naar relevant nieuws om te delen. Mijn interesse: breed. Mijn specialiteit: investeringsprojecten en onderhoudsstops!

liesbeth@industrielinqs.nl