Proton Ventures LBC Tank Terminal overeenkomst

Proton Ventures en LBC Tank Terminals willen jv voor ammoniak-opslag

Proton Ventures en LBC Tank Terminals willen een joint venture oprichten voor de ontwikkeling van ammoniak-terminal operations in Noord-West Europa en Noord Amerika. Met deze samenwerking spelen de bedrijven in op de groeiende marktvraag met het oog op de energietransitie.

Proton Ventures heeft veel ervaring op het gebied van grote ammoniak-terminal projecten, van ontwikkeling tot operations. LBC Tank Terminals heeft diverse grote tankopslag terminals. Het bedrijf speelt met de samenwerking in op de groeiende vraag naar opslag voor nieuwe en duurzame brand- en grondstoffen.

Proton en LBC willen de nieuwe joint venture voor de zomer van 2024 oprichten.

Delen:

jacqueline@industrielinqs.nl