agendaitem

Maintenance Gorinchem

Wanneer

1 Dec 2020-3 Dec 2020

Platform

iMaintain

Organisatie

Easyfairs

Let op: in verband met het coronavirus is dit event verplaatst naar 1-3 december (was 21-23 april)

Op de vakbeurs Maintenance staan fabrikanten, leveranciers en dienstverleners die oplossingen bieden voor de onderhoudsmarkt. Zij zijn gespecialiseerd in industrieel onderhoud, shutdown technologie, asset management en productiebetrouwbaarheid met als doel het optimaliseren van het productieproces.

Vakbeurs Maintenance vindt gelijktijdig plaats met Worksafe. Deze vakbeurs richt zich op professionals met oplossingen voor veilig en gezond werken binnen de industriële sector, zoals (machine)veiligheid, rampenpreventie en -bestrijding en persoonlijke veiligheid. Beide vakbeurzen vormen één geheel, hierdoor wordt een marktleidend platform gecreëerd voor de nieuwste onderhoudstechnologieën en veilig & gezond werken binnen diverse industriële sectoren.

De thematiek van het conferentieprogramma is Assets, Veiligheid en Human Factor. Men krijgt antwoord op de vraag hoe onderhoudswerkzaamheden efficiënter en veiliger uitgevoerd kunnen worden. Hoe doorbreek je de huidige praktijk? Hoe denkt de werkvloer hierover en hoe verhoudt zich dit tot de visie van het management? De focus ligt niet alleen op technologische ontwikkelingen die voor handen liggen, maar ook op de wijze hoe deze geïmplementeerd kunnen worden: de mensen, de organisatie(structuur), leiderschapsstijl en flexibiliteit.