nieuws

Ahoy en uitgever Petrochem breiden samenwerking uit

Publicatie

23 feb 2004

Categorie

Petrochem

Soort

nieuws

Tags

ROTTERDAM – Ahoy’ exhibition, congress & event management en uitgeverij Prosper Business Media van ondermeer het vakblad Petrochem hebben vrijdag een overeenkomst getekend voor een verregaande samenwerking op het gebied van vakmedia en congressen.
Belangrijk onderdeel van de samenwerking is het uitgeven van vakmedia, met name als inhoudelijke en frequente aanvulling op beurstitels. Op dat vlak hebben Ahoy’ en Prosper al enige ervaring met elkaar. Samen geven ze sinds vorig jaar het blad Industrial Maintenance uit dat in 2004 acht keer verschijnt. Voor beide organisaties geldt dat de samenwerking een eerste stap is op weg naar een community strategie voor haar onderliggende titels. Voor zowel vakbeurzen als vakbladen is de synergie richting de markt opmerkelijk groot, zoals tot dusver blijkt uit de samenwerking met het vakblad Industrial Maintenance.
Binnen de samenwerking zullen eveneens zakelijke congressen worden ontwikkeld en georganiseerd. Zo wordt op 25 mei 2004, tijdens de beurs PetroTech, voor het eerst het Industrial Maintenance Congres georganiseerd, over ‘de maatschappelijke impact van onderhoud’. Daarbij wordt gebruik gemaakt van de jarenlange ervaring die Prosper heeft met het organiseren van congressen als Petrovision, Chemvision en Utilities. Prosper BM is daarnaast uitgever van drie andere vakbladen: Beveiliging, Petrochem en Utilities. Ahoy’ ECEM organiseert vakbeurzen, publieksbeurzen en evenementen, waaronder Rotterdam Maritime, InfraTech en het ABN AMRO World Tennis Tournament.

Petrochem 3, 2022

29 juni 2022

nieuws

Air Products en Gunvor werken aan Rotterdamse importterminal ammoniak

Wellicht vindt u deze artikelen ook interessant

Schrijft u in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte.