Break-out sessies tijdens Deltavisie 2017

In het middagprogramma van Deltavisie 2017 kunt u een van de aangeboden break-out sessies volgen. Deze break-out sessies vinden plaats van 14.45 – 15.30 uur. Hieronder kunt u vinden welke break-out sessie u kunt volgen:

Sessie 1: Pitches VOMI Safety eXperience Award
In deze break-out sessie verzorgen vertegenwoordigers van de genomineerde bedrijven voor de VOMI Safety eXperience Award een pitch over hoe zij aan de veiligheidscultuur werken voor en met hun eigen personeel en de contractors.

De genomineerden voor de VOMI Safety eXperience Award 2017 zijn:

  • ExxonMobil Chemical Holland B.V.
  • Shell Moerdijk
  • Nederlandse Aardolie Maatschappij, asset Groningen

Sessie 2: Innovatiepitches
De industrie is in beweging en blijft innoveren op basis van nieuwe technieken, ontdekkingen of vanuit de wens om duurzamer te produceren.

In korte pitches vertellen een aantal bedrijven over hun innovatie, nieuw proces of techniek.

De volgende bedrijven verzorgen een korte pitch:

  • SoliQz toont aan hoe chemicaliën op basis van kristallisatie en de ‘Hydraulic Wash Column’ (HWC) worden gezuiverd middels hydraulische druk
  • HeatMatrix pitcht over het terugwinnen van restwarmte uit industriële rookgassen
  • Altena vertelt over een alternatieve manier van het reinigen van installaties, die snel en veilig is
  • H2CiF legt uit hoe H2Fuel waterstof tot een veilige, schone en geschikte vervanging voor fossiele brandstof maakt

Sessie 3: Interactieve sessie – Industry 4.0
Door Emerson
Deze interactieve workshop maakt deelnemers er bewust van dat de volgende stap in technische- en operationele onderhoudsinnovatie alleen kan worden gemaakt door het loslaten van zuiver technisch denken. Zo kan iedereen eigenaar zijn van zijn eigen ‘stukje’, maar gezamenlijk zijn we verantwoordelijk voor (het slagen van) het geheel.

De plant- of operations manager van tegenwoordig werkt veelal bottom up. Hij probeert een logisch verband te scheppen tussen al deze nieuwe en beschikbare technologieën om één ding te doen: het optimaliseren van zijn operatie.

Niets is onmogelijk: om te beginnen helpt het om de stappen te herkennen (en te weten) om een goed fundament te leggen dat nodig is om het industriele internet der dingen te ontsluiten. Een fundament dat plant- en operations managers helpt de uitdagingen van het aansluiten van assets aan te pakken en hun fabrieken slimmer te maken.

Sessie 4: Het schaduwministerie van onderwijs
Debat over welke vaardigheden en talenten straks nodig zijn in de industrie en hoe die te ontwikkelen.

Moderator: Mark Oosterveer (Sam)

Heeft u zich wel aangemeld voor het congres maar nog niet ingeschreven voor een break-out sessie? Laat ons weten welke sessie u wilt volgen door een mail te sturen naar congressen@industrielinqs.nl.