Schrijf nu in!

VeiligheidsCoalitie van het Jaar 2018


Deelnameprijzen excl. BTW


Verkiezing en diner: € 195
Tafel tijdens diner (8 personen): € 1250

Klik op de button ‘Reserveer een tafel’ om een tafel aan te vragen


Wanneer

woensdag 11 april 2018


Locatie

Rotterdam Ahoy, Ahoyweg 10, 3084 BA Rotterdam


Inschrijven

WIE WORDT DE EERSTE VEILIGHEIDSCOALITIE VAN 2018?
Veiligheid overstijgt alles en mag nooit een onderwerp van onderlinge concurrentie zijn. Integendeel zelfs: Veiligheid vraagt om verbinding, nauwe samenwerking tussen opdrachtgevers en opdrachtnemers, partijen uit verscheidene sectoren en bedrijven die vaak een verschillende achtergrond hebben, kortom echt partnerschap. Voor Veiligheid Voorop en Industrielinqs reden genoeg om op zoek te gaan naar de beste voorbeelden van ‘real partners in safety’, zodat wij hen extra in het spotlicht kunnen zetten.

Met de ‘VeiligheidsCoaltie van het Jaar’ willen Veiligheid Voorop en Industrielinqs de procesindustrie en haar toeleveranciers inspireren om nog meer samen te werken om de veiligheidscultuur te verbeteren.

Op woensdag 11 april 2018 wordt daarom tijdens de beurs Safety & Health @Work voor het eerst de VeiligheidsCoalitie van het Jaar 2018 gekozen tijdens een diner.

KANDIDATEN
De drie finalisten van de VeiligheidsCoalitie van het Jaar 2018 zijn bekend. Het zijn de RDM Training Plant, een samenwerking van Vopak, Verwater en Sam Safety en HSELife. Lees meer over de kandidaten in een kort artikel:

DOELGROEP
Het evenement richt zich op de hoogste echelons bij asset owners, contractors en technologiebedrijven. Denk aan country managers, sitemanagers, plantmanagers, HSE-managers en directieleden en toeleveranciers. Ook bestuurders van publieke organisaties en overheden horen tot de primaire doelgroep.

JURERING
Een vakkundige jury beoordeelt de kandidaten onder andere op verbinding en samenwerking. Tijdens een diner op woensdag 11 april in Rotterdam Ahoy, na afloop van de beurs Safety&Health@Work, presenteren de finalisten zich aan het publiek. De winnaar wordt bepaald door een jury (verdeelt 60 punten), internetstemmen (20 punten) en de bezoekers van het diner (20 punten).

De jury bestaat onder andere uit Ira Helsloot (hoogleraar Besturen van Veiligheid), Gerard van Harten (voormalig CEO Dow Benelux), Henk Leegwater (Columnist Petrochem, voormalig DSM) en Cor Kloet (voormalig SPIE).

Initiatiefnemers:

1402393460-logo-veiligheidvoorop-rgb-1600px

logo_industrielinqs-voor-website

Founding partners:

dow_diamond_red_large

shell

eventpartners-en-sponsors

Programma

17:00 uur

Ontvangst en netwerkborrel

18:30 uur

Aanvang diner met uitreiking award

  • Pitches finalisten VeiligheidsCoalitie van het Jaar
  • Presentatie Roald Lapperre (Directeur-generaal Milieu en Internationaal bij het ministerie van Infrastructuur en Milieu)
  • Bekendmaking VeiligheidsCoalitie van het Jaar 2018
22:00 uur

Einde

Inschrijven
Neem contact op

Partners

Speel film
Speel film
Speel film
Speel film
Speel film
Speel film
Meer weten over partner worden?