Schrijf nu in!

Deltavisie 2019


THE HUMAN ELEMENT


DEELNAMEPRIJZEN excl. BTW
Dag: congres, lunch en borrel € 295
Avond: diner en verkiezing € 170
Combikaart: dag & avond: € 395
Tafel tijdens diner (8 personen): € 1190


Wanneer

donderdag 20 juni 2019


Locatie

Innovatiekracht, Plaatweg 15, 3202 LB Spijkenisse


Inschrijven

THE HUMAN ELEMENT

Ondanks de toenemende automatisering, digitalisering en robotisering blijven mensen een cruciale rol spelen in de industrie. Maar die verandert wel. Wat wordt er in de nabije en verdere toekomst verwacht van medewerkers? Welke nieuwe functies ontstaan en welke verdwijnen? En hoe kunnen mens en machine er voor zorgen dat het werk nog veiliger wordt gedaan? Welke beslissende rol spelen mensen bij de gewenste verduurzaming van processen? Tijdens Deltavisie 2019 onderzoeken we The Human Element.

In de avond wordt de opvolger van Niels Smits gekozen, tijdens de bekendmaking van de Plant Manager of the Year 2019. Ook wordt voor de vijfde maal de VOMI Safety eXperience Award uitgereikt. Een dag om niet te missen dus!

VOMI SAFETY EXPERIENCE AWARD

Klik hier voor meer informatie

beeldmerk-vomi-award-hr

PLANT MANAGER OF THE YEAR

Lees hier meer over de verkiezing

logo_pmy_zonder_jaar

Programma

10:15 uur

Ontvangst en inloop

11:00 uur

Aanvang dagprogramma congres

 • Openingslezing Mark van Baal  (initiatiefnemer Follow This)
  Na Shell richt voormalig journalist Mark van Baal zijn pijlen op andere oliegiganten. Met Follow This heeft hij sinds 2015 4700 aandeelhouders verzameld die Shell opriepen om te vergroenen. Daarmee heeft hij een aanzet gegeven tot de koerswijziging van Shell. Follow This heeft inmiddels ook aandelen in het Noorse Equinor (voorheen Statoil), BP Chevron en zelfs ExxonMobil. Hij wil ze op een soortgelijke manier als bij Shell op een ander spoor zetten. 

 

 • Keynote Alice Krekt (programmadirecteur Deltalinqs Climate Program)
  ‘Door te polariseren, trap je juist op de rem’, stelt Alice Krekt in het februarinummer van Petrochem. De programmadirecteur van Deltalinqs Climate Program stelt dat de inhoud van het klimaatbeleid zelf minder belemmerend is dan de voortdurende onzekerheid daarover. ‘Daar hebben de hoofdkantoren van chemiebedrijven een hekel aan, met name als ze over de locatie van vervolginvesteringen nadenken.’ Het is volgens haar van het grootste belang dat de betrokkenen van het klimaatoverleg de moed er in houden. ‘In de Rotterdamse industrie zie ik veel bereidheid. Niet lullen, maar poetsen.’
12:30 uur

Netwerklunch

13:30 uur

Aanvang middagprogramma

 • Plenair debat ‘Andere tijden, andere mensen?’ met stellingbrengers Pip van Dijk (Techniekheld 2019) en Celeste Martens (Maintenance Manager of the Year 2019) over verduurzaming, veiligheid en digitalisering
 • Pitches VOMI Safety eXperience Award
  • Air Liquide Rozenburg
  • Attero Wijster
  • VARO Energy
15:30 uur

Korte pauze

16:00 uur

Vervolg programma

 • Keynote Ronald Hoenen (Global SHEQ directeur DSM Engineering)
  In 2015 werd Ronald Hoenen gekozen tot Plant Manager of the Year. Hij viel vooral op door zijn manier van leidinggeven. Die liet zich gemakkelijk omschrijven als modern, uitgaande van de kwaliteiten van mensen. Bij DSM Dyneema legde hij zoveel mogelijk eigenaarschap en verantwoordelijkheid bij medewerkers. In zijn huidige functie als Global SHEQ Director bij DSM Engineering Plastics is veiligheid een belangrijk focuspunt. Volgens Hoenen ligt er op dat vlak een essentiële rol bij wachtchefs. 

 

 

17:15 uur

Netwerkborrel

18:30 uur

Avondprogramma

Diner met uitreiking VOMI Safety eXperience Award 2019 en bekendmaking Plant Manager of the Year 2019

22:00 uur

Einde congres

Inschrijven
Neem contact op

Partners

Speel film
Speel film
Speel film
Speel film
Speel film
Speel film
Speel film
Speel film
Meer weten over partner worden?