Schrijf nu in!

Eemsdeltavisie 2020Deelname is kosteloos. De uitzending start om 13:00 en duurt tot 14:50 uur.


Datum:

vrijdag 6 november 2020


Locatie

Online - live vanuit het Forum in Groningen


Inschrijven

Tijdens de coronacrisis bleek de industrie vitaler dan gedacht. Tijdens Eemsdeltavisie 2020 analyseren we tijdens een talkshow hoe industrie en samenleving elkaar kunnen versterken. Op economisch vlak, op het gebied van werkgelegenheid, maar ook bij verduurzaming en transitie. Aan tafel zitten vertegenwoordigers van de politiek, samenleving en de industrie. Het thema is: De Vitaliteit van de Groninger. Dit jaar is Eemsdeltavise volledig online, uitgezonden vanuit het Forum in Groningen. Tijdens het evenement wordt ook de Northern Enlightenment 2020 bekend gemaakt. Dat is een lichtend voorbeeld voor een duurzame toekomst in Noord-Nederland.

Tafelgasten zijn onder meer IJzebrand Rijzebol (gedeputeerde provincie Groningen), Harry Talen (plantmanager gasgestookte energiecentrales van Engie Nederland), Jan-Willem Lobeek  (directeur van Natuur- en Milieufederatie Groningen) en Johan Visser  (site director Nouryon)

.

De vitaliteit van de Groninger

13:00 uur

Online talkshow ‘De vitaliteit van de Groninger’ – live van uit het Forum in Groningen met tafelgasten uit de politiek, de wetenschap, de industrie en de samenleving

13:35 uur

Pitches Northern Enlightenmentz

14:05 uur

Vervolg talkshow ‘De vitaliteit van de Groninger’

14:40 uur

Bekendmaking Northern Enlightenment 2020

14:50 uur

Afsluiting

Inschrijven
Neem contact op

Partners

Speel film
Speel film
Speel film
Speel film
Speel film
Speel film
Speel film
Speel film
Meer weten over partner worden?