Schrijf nu in!

Eemsdeltavisie 2021


Truth or Dare


Toegang locatie € 295 (excl. BTW)


Wanneer

donderdag 4 november 2021


Locatie

CIC Farmsum


Inschrijven

Eemsdeltavisie 2021 – Truth or Dare

‘powered by Chemport Europe’

Transitie vraagt om eerlijke mogelijkheden, maar ook om veel durf. Neem de chemische industrie. Chemici worden opgeleid om risicomijdend te zijn. Alles moet zo veilig en efficiënt mogelijk. Experimenteren staat daar al gauw haaks op. Maar hoe rijmt de dagelijkse praktijk met de huidige noodzaak om te innoveren?

En eerlijk is eerlijk. Veel hoopgevende innovaties sterven een vroegtijdige dood. Briljante mislukkingen te over. Hoe houden we de moed erin? En wat zijn de valkuilen voor innovatieve bedrijven? Tijdens Eemsdeltavisie 2021 gaan we in gesprek met onder meer innovators, wetenschappers en experts uit de industrie.

Eemsdeltavisie is het eerste officiële evenement in het Chemport Innovation Center. Ook organiseren we tijdens het evenement de verkiezing van de Northern Enlightenment 2021 en trappen we de Hydrogen Trail Europe af.

 

Initiatiefnemers:

petrochem_platform_logo

 

 

 

 

 

Eventpartners:

 

 

 

Programma

13:00 uur

Ontvangst en inloop

13:30 uur

Blok 1 - Talkshow en talk & kick off CIC

 

De talk gaat over het innerlijke conflict tussen de dagelijkse praktijk en de broodnodige transitie. André Heeres (part-time professor in Biobased Chemistry at the Hanze University of Applied Sciences and Project Leader Strategy & Subsidies at research organization Syncom)

 

De talkshowgasten zijn Eertwijn van den Dool (sitemanager CIC), Soledad van Eijk (TNO), Frederique Versteeg (PhD Rijksuniversiteit Groningen) en Robert Jan Poppen (plantmanager Nobian)

14:25 uur

Blok 2 - Pitches Northern Enlightenmentz 2021

 

Dit jaar strijden Uppact, Senbis, Ocean Grazer en Purified Metal Company om de winnaar te worden van de Northern Enlightenmentz 2021.

 

15:10 uur

Pauze

15:45 uur

Blok 3 - Kick off Hydrogen Trail Europe (HYTE)

De Hydrogen Trail Europe met Tes Apeldoorn, Carina Nieuwenweg en Leon Rosseau (winnaars scenariowedstrijd 2019)

16:00 uur

Blok 4 - Talkshow en talk

 

De talkshowgasten zijn Eertwijn van den Dool (voormalig winnaar Northern Enlightenmentz, side-kick), Ton Vries (BioBTX), Linda Dijkshoorn (EV Biotech) en Prof. Paul Iske.

 

De talk gaat over succes- en faalfactoren van innovaties. Prof. Paul Iske, Chief Failure Officer van het Instituut der Briljante Mislukkingen.

16:50 uur

Bekendmaking winnaar Northern Enlightenmentz 2021

17:00 uur

Netwerkborrel

18:00 uur

Einde congres

Inschrijven
Neem contact op

Partners

Speel film
Speel film
Speel film
Meer weten over partner worden?