nieuws

Van Meeuwen Industries nu ook Industrielinqs-partner

Publicatie

5 jan 2018

Categorie

Petrochem

Soort

nieuws

Tags

partner

Wij zijn trots dat wij Van Meeuwen Industries als nieuwste Industrielinqs-partner mogen verwelkomen. De smeermiddelenspecialist sluit zich na een eerder partnership bij het iMaintain platform nu ook aan bij de platforms Petrochem, Het Nieuwe Produceren, Utilities en Watervisie. 

Van Meeuwen Industries is een familiebedrijf uit Weesp dat hoogwaardige smeermiddelen en slimme chemicals levert, maar vooral kennis over hoe je die het beste kunt toepassen. Kennis die tot uiting komt in het werk van de technisch specialisten ter plekke bij klanten. Kennis die je ook terugziet in de automatische smeersystemen die het bedrijf levert of in de opleidingen die het verzorgt. En kennis van chemie die wordt benut om producten en productieprocessen te helpen verbeteren. Waardoor er tonnen aardappelen verwerkt kunnen worden zonder schuimvorming, plastic bekertjes niet aan elkaar kleven of de verpakking van voorgesneden groenten niet beslaat.

In acht decennia is het familiebedrijf Van Meeuwen uitgegroeid tot een internationale dienstverlener die in tal van industrieën waarde toevoegt. Van voedingsmiddelen tot energie en van offshore tot spoorwegen.

Kijk voor meer informatie op de partnerpagina van Van Meeuwen Industries

Ook partner worden? Kijk hier voor meer informatie

Petrochem 4, 2020

26 mei 2020

nieuws

Chemelot pakt vervuiling door plastic korrels aan

AGENDA

Congres Gevaarlijke Stoffen

10-09-2020 Atlas Theater, Emmen

Nationaal Congres BRZO

29-10-2020 Van der Valk Exclusief, Utrecht

Kunststoffen 2020

02-12-2020 NH Conference Centre Koningshof, Veldhoven


Deltavisie 2020

Wanneer 3 Sep 2020
Locatie Innovatiekracht, Plaatweg 15, 3202 LB Spijkenisse