nieuws

Petrochem oktobernummer: Interview met kersverse PMY2020 Mirjam Verhoeff

Publicatie

23 sep 2020

Categorie

Petrochem

Soort

nieuws

Tags

Asset management, digitalisering, opslag

Volgens de kersverse Plant Manager of the Year Mirjam Verhoeff (DSM) vergeten bescheiden techneuten nog wel eens hun trots te tonen. ‘Willen we jongeren enthousiasmeren om bij ons te komen werken, dan moeten we ons meer laten zien.’ En er is straks nog veel meer om trots op te zijn. Digitalisering gaat de industrie ingrijpend veranderen. ‘Een operator als app-designer, hoe cool is dat?’

In dit nummer

Shell investeert honderden miljoenen euro’s in Moerdijk. Het concern vervangt gedurende vijf jaar een groot aantal oude fornuizen van de stoomkraker.

Voor de flessen van Coca-Cola Nederland is in 2021 geen nieuw plastic meer nodig. Ze zijn gemaakt van honderd procent gerecycled plastic.

Het thema ‘Open de poort’ leek een beetje lastig in een tijd waar sociale distantie de norm is geworden. Toch zetten Petrochem en de VNCI tijdens Deltavisie 2020 de deur op een kiertje om de industriële thema’s te bespreken.

Michiel Flier, managing director van Vesta Terminals in Antwerpen en Vlissingen, vertelt over de impact van corona, de flexibilisering van terminals en een uitbreiding waar hard aan wordt gewerkt.

Thema: Asset management

In het PrimaVera-project wordt naar de hele onderhoudsketen gekeken: van het verzamelen van data tot het implementeren van predictive maintenance in een organisatie en hoe mensen met onderhoudsbeslissingen omgaan.

Dit en meer leest u in Petrochem, 6 oktober bij u op de mat en tijdelijk online door te bladeren!

Fotocredit: AdobeStock
Bron: Petrochem 6-2020

Petrochem 4, 2021

28 mei 2021

nieuws

Shell en Enerkem willen kerosine uit afval maken

AGENDA

Deltavisie
Deltavisie 2021: Smart

Wanneer 17 Jun 2021
Locatie Online - live vanuit Rotterdam Ahoy