nieuws

Royal Haskoning neemt JGC Dordtse Engineering over

Publicatie

25 nov 2005

Categorie

Petrochem

Soort

nieuws

Tags

NIJMEGEN – Royal Haskoning heeft afgelopen woensdag JGC Dordtse Engineering overgenomen. Hierdoor versterkt Royal Haskoning haar positie in de engineering en procurement voor industriële installaties in de chemie-, olie- en gassector.
De overname van JGC Dordtse Engineering volgt op een strategisch samenwerkingsverband uit 2003. JGC Dordtse Engineering zal per direct de activiteiten onder de naam Royal Haskoning Dordtse Engineering voortzetten. Deze vennootschap zal samen met de bestaande afdelingen Industrial Installations en Building & Industrial Facilities van Royal Haskoning de nieuwe Divisie Industrial Installations vormen. Erik Oostwegel, nu directeur van de Divisie Mechanical & Electrical Services van Royal Haskoning, zal de leiding op zich nemen bij het voorbereiden van de op te richten nieuwe divisie.
Met in totaal 230 medewerkers en een omzet van ruim vijftien miljoen euro is de Divisie Industriële Installaties een speler van belang op het gebied van engineering en procurement voor industriële installaties in onder meer de chemie-, olie- en gassector.
JGC Dordtse Engineering is gevestigd in Dordrecht en heeft circa tweehonderd medewerkers. De jaaromzet bedraagt ruim twaalf miljoen euro.

Petrochem 3, 2022

29 juni 2022

nieuws

Neste investeert 1,9 miljard in nieuwe Rotterdamse fabriek

Wellicht vindt u deze artikelen ook interessant

Schrijft u in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte.