nieuws

Venhuizen volgt Platenkamp op bij NAM

Publicatie

30 jan 2006

Categorie

Petrochem

Soort

nieuws

Tags

ASSEN – Per 1 maart aanstaande zal de Roelf Venhuizen worden benoemd tot directeur van de Nederlandse Aardolie Maatschappij (NAM). Hij wordt daarmee de opvolger van Roelof Platenkamp die per diezelfde datum een functie aanvaardt bij Shell International Exploration and Production in Rijswijk.
Platenkamp is ruim vier jaar werkzaam geweest bij de NAM, waarvan bijna drie jaar als directeur. De ondernemingsraad van de NAM heeft inmiddels een positief advies afgegeven over de benoeming van Venhuizen, die thans de functie vervult van General Manager van Shell Nederland Chemie, locatie Moerdijk.
Venhuizen studeerde in 1973 af als chemisch technoloog aan de Technische Universiteit Twente te Enschede. Hij begon zijn loopbaan binnen Royal Dutch Shell in 1975 als Research Chemicus bij het Shell-laboratorium in Amsterdam. Na diverse functies in Den Haag, Pernis, Brussel en Singapore, werd Venhuizen in 1998 benoemd tot Vice President Operational Excellence Europe & Africa bij Shell Chemicals in Londen. Sinds 2000 vervult hij zijn huidige functie.

Petrochem 3, 2022

29 juni 2022

nieuws

Air Products en Gunvor werken aan Rotterdamse importterminal ammoniak

Wellicht vindt u deze artikelen ook interessant

Schrijft u in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte.