Vrees voor kapitaalvernietiging zet de toekomst vast

Bedrijven kunnen stap voor stap en heel realistisch aan verduurzaming werken. Daar hebben ze de politiek niet bij nodig. Het draait vooral om betrokken medewerkers, is de overtuiging van Berend Aanraad van The Natural Step. Aanraad: ‘Echte kracht en impact ontstaat als mensen ontdekken wat ze kunnen bijdragen, klein of groot.’

Eemsdeltavisie 2019

Berend Aanraad is een van de keynote-sprekers tijdens Eemsdeltavisie 2019, dat geïntegreerd wordt georganiseerd met Behind the Scenes van de VNCI op 16 oktober in Delfzijl. Thema: Natural Steps. Met de industrie-agenda voor de Eemsdelta en de uitkomsten van de Industrietafel Noord-Nederland zijn stevige, generieke doelstellingen geformuleerd. Er is gekozen voor een purpose driven aanpak waarbij niet op voorhand voor een enkele oplossingsrichting wordt gekozen. Wat betekenen deze ambities voor de korte en middellange termijn? Welke stappen kunnen ons dichter bij de uiteindelijke doelen brengen?

Lees het volledige interview met Berend Aanraad in Het Nieuwe Produceren e-magazine

Delen:
Author