European Industry & Energy Summit 2020

Sluit je aan bij leiders in de industrie- en energiesector op de European Industry & Energy Summit 2020. In twee dagen brengen meer dan een dozijn keynotes, side events, cases en energizing talks je op de hoogte van toekomstige kansen en bedreigingen van de energietransitie en het klimaatakkoord.

De Europese procesindustrie en energiesector zijn mede verantwoordelijk voor klimaatverandering. Maar aan de andere kant kunnen ze ook een grote bijdrage leveren aan oplossingen. De European Industry and Energy Summit streeft ernaar ideeën, technologie, plannen en projecten te stimuleren om deze uitdaging aan te gaan. Dat doet ze door alle relevante partijen en expertise uit heel Europa samen te brengen.

Online

De European Industry & Energy Summit 2020 is op 8 en 9 december online te volgen. Het evenement wordt uitgezonden vanuit Amsterdam en diverse industriële locaties in Nederland. De opening is in Amsterdam met onder meer Diederik Samsom (kabinetschef Frans Timmermans, Vice President EC).

Plenaire talkshows zullen betrekking hebben op Europa en de energieplannen van de Europese Unie, waterstof, infrastructuur, innovatie en systeemintegratie. Diverse side-events en break-outs gaan over CCUS, elektrificatie, elektrochemie, energiebesparing, energieopslag en meer.

Interactie

Covid-19 legt ons natuurlijk beperkingen op, maar met moderne technologie kunnen we toch met elkaar in gesprek gaan en ideeën uitwisselen. Onze event-app biedt veel mogelijkheden voor deze interactie. Zo kunnen bezoekers elkaar ontmoeten in één-op-één gesprekken. Partners organiseren ronde tafels en meet & greets in virtuele huiskamers. En je kunt met hen in contact komen op het online beursplein.

Schrijf je dus hier in en wees er zeker van dat je deel uitmaakt van de Europese energietransitie.

Delen:
Author