Oproep: Meld plantmanagers aan voor de Plant Manager of the Year verkiezing 2021

Wij zijn op zoek naar uitstekende plant- of sitemanagers die jullie willen nomineren voor de Plant Manager of the Year 2021 verkiezing. Ken jij een plant- of sitemanager die deze titel verdiend? Meld hem of haar dan voor 1 februari aan. Mirjam Verhoeff, Plant Manager of the Year 2020, draagt in juni het stokje graag over aan een nieuw boegbeeld voor de industrie.

De verkiezing van de Plant Manager of the Year wordt jaarlijks georganiseerd en is een initiatief van Industrielinqs in samenwerking met de VNCI, Votob, Deltalinqs, Nogepa en het Havenbedrijf Rotterdam. U kunt kandidaten uit de chemiesector, raffinage, de olie- en gassector, maar ook andere procesindustrieën, zoals papier en voedingsmiddelen aanmelden.

De verkiezing draagt bij aan een positief imago van de Nederlandse procesindustrie door de inspanning en prestaties van fabrieksmanagers te benoemen en te waarderen. De focus ligt hierbij op veiligheid, gezondheid, milieu, productiviteit en duurzaamheid. Om dit voor het voetlicht te brengen, verschijnen er interviews met de genomineerden en de winnaar in de magazines Petrochem en Chemie Magazine. Ook wordt er van de finalisten een videoreportage gemaakt.

Aanmelden

Een vakkundige jury beoordeelt de kandidaten onder andere op maatschappelijke betrokkenheid, leiderschap en communicatieve vaardigheden. Tijdens het congres Deltavisie 2021 in juni presenteren de finalisten zich aan het publiek en maken wij het nieuwe boegbeeld van de industrie bekend. De meeste finalisten en winnaars zien de nominatie en uitverkiezing als een teamprestatie. Daarom is er tijdens de verkiezing ook veel aandacht voor de medewerkers van de kandidaat.

U kunt uw kandidaten tot 1 februari 2021 aanmelden bij Wim Raaijen, directeur van Industrielinqs (020-3122 081 of wim@industrielinqs.nl). Vermeld hierbij naam, contactgegevens en de redenen waarom u vindt dat deze plantmanager in aanmerking komt voor de titel Plant Manager of the Year 2021. Hier kunt u de voorwaarden voor de verkiezing even doorlezen.

De 13 eerdere Plant Managers of the Year:

2008 Robin Mooldijk (Shell Moerdijk)

2009 Eward Hofstede (DSM Schoonebeek)

2010 Dik Schipper (Dow Terneuzen)

2011 Edith Romp (Teijin Aramid Delfzijl)

2012 Michel Meertens (DSM/DSP Delft)

2013 Cas König (ESD SIC Delfzijl)

2014 Frans  Scheeren (OCI Nitrogen Geleen)

2015 Ronald Hoenen (DSM Dyneema Heerlen)

2016 Jeroen van Woerden (Kemira Rotterdam)

2017 Emre Kaya (Organik Kimya Rotterdam)

2018 Niels Smits (Dow Terneuzen)

2019 Marinus Tabak (RWE Eemshaven)

2020 Mirjam Verhoeff (DSM Resins and Functional Materials in Hoek van Holland)

Delen:
Author