Techsharks partner van verkiezing Plant Manager of the Year

De komende drie jaar is Techsharks partner van de Plant Manager of the Year. Daarmee is de continuïteit van de jaarlijkse verkiezing van het boegbeeld van de industrie de komende jaren verzekerd . 

De verkiezing van de Plant Manager of the Year wordt jaarlijks georganiseerd en is een initiatief van het Industrielinqs, in nauwe samenwerking met de VNCI en ook MVO Nederland, Votob en het Petrochem platform. U kunt kandidaten uit de procesindustrie aanmelden. Denk daarbij aan de energiesector, raffinage en de staal-, papier- en voedingsmiddelenindustrie. En natuurlijk de chemie, waarin Anne Arkenbout de huidige Plant Manager of the Year werkzaam is.

Anne Arkenbout is Plant Manager of the Year 2023

Finalisten

De verkiezing draagt bij aan een positief imago van de Nederlandse procesindustrie door de inspanning en prestaties van plantmanagers te benoemen en te waarderen. De focus ligt hierbij op veiligheid, gezondheid, milieu, productiviteit, maatschappelijke betrokkenheid en duurzaamheid. Om dit voor het voetlicht te brengen, verschijnen er interviews met de genomineerden en de winnaar in Petrochem en Chemie Magazine. Ook wordt er van de finalisten een videoreportage gemaakt.

Techsharks

Het bedrijf Techsharks stelt haar beste technische vakspecialisten beschikbaar, zodat bedrijven in de proces- en maakindustrie hun groeiambities waar kunnen maken. Dat doet Techsharks door technische talent uit de markt te halen, door te ontwikkelen en flexibel beschikbaar te stellen aan industriële partners.

Foto: Christian van Vessem, commercieel directeur Techsharks (links) en Wim Raaijen, founder Industrielinqs. 

Delen:

Ik ben een creatieve ondernemer, hoofdredacteur, schrijver, filmer en moderator met een been in de journalistiek en de andere in de techniekfilosofie. Werkend vanuit motieven als duurzaamheid, veiligheid, innovatie, efficiëntie, verantwoordelijkheid. De industriële transformatie volg ik op de voet.

wim@industrielinqs.nl