Johan Atema wordt opgevolgd door Martijn van Haaster

Nieuwe directeur voor NAM

NAM krijgt per 1 januari een nieuwe directeur. Martijn van Haaster volgt Johan Atema op, die sinds september 2018 directeur van de NAM was.

Van Haaster werkt sinds 1996 bij Shell in verschillende operationele, technische en commerciële managementfuncties zowel in Nederland als daarbuiten. Momenteel is hij Vice President Technical Lean Assets Upstream.

Atema werd in september 2018 directeur van de NAM. Onder zijn leiding hebben er grote veranderingen binnen de NAM plaatsgevonden. Zo is de gasproductie uit het Groningen gasveld gestopt en heeft hij namens het bedrijf verantwoording afgelegd in de parlementaire enquête aardgaswinning Groningen.

Welke nieuwe rol Atema binnen Shell zal gaan bekleden, wordt op een later moment bekend gemaakt.

Op de foto Johan Atema (foto: NAM)

Delen:

jacqueline@industrielinqs.nl