OCI en Eneco stappen in NortH2

Verborg group en Contitank naderen afronding nieuwbouw Delfzijl

Verborg group heeft een constructie-update gegeven over haar nieuwe bioraffinaderij op het oude Nedalco-terrein in Delfzijl. Begin dit jaar startte het bedrijf de installaties op. Nu worden de steigers afgebroken en nadert de fabriek volledige voltooiing.

Tergelijkertijd breidt Contitank – op wiens terrein Verborg de bioraffinaderij gebouwd heeft – haar opslagcapaciteit uit. Onlangs is de eerste tank van 3000 kubieke meter op de site geplaatst. In totaal komt er 15 duizend kubieke meter tankopslagcapaciteit op het terrein bij.

Binnenkort zullen de bedrijven de nieuwe installaties officieel opleveren.

Verborg Group start bioraffinaderij Farmsum op

Verborg Group bouwt bioraffinaderij in Farmsum

Delen:

jacqueline@industrielinqs.nl