nieuws

Vattenfall nieuwe partner Petrochem en Utilities

Publicatie

6 aug 2019

Categorie

Utilities

Soort

nieuws

Tags

energie, energietransitie

Wij zijn trots om Vattenfall als platformpartner te mogen verwelkomen. De energieleverancier sluit zich aan bij het Petrochem platform en het Utilities platform. 

Vattenfall is een van de grootste energieleveranciers van elektriciteit en warmte in Europa. Tot 2019 heette het bedrijf Nuon, inmiddels is de naam Vattenfall, net zoals het moederbedrijf. In Nederland, Zweden, Duitsland, Denemarken, Finland, Groot-Brittannië en Frankrijk werken 20.000 medewerkers aan een duidelijk doel: een fossielvrij leven binnen één generatie realiseren.

In Nederland ontwikkelt Vattenfall nieuwe energieoplossingen voor zakelijke klanten, waardoor bedrijven fossielvrije energie en warmte straks eenvoudig en rendabel benutten. En het bedrijf ontwikkelt CO2-vrije brandstoffen voor de industrie, elektrificeren processen in de staal- en betonproductie en in de transportsector. Samen met de TU Delft onderzoekt Vattenfall hoe waterstof kan worden ingezet in de eigen gascentrales. Grote technologiebedrijven zoals Microsoft en Facebook helpt de energieleverancier op basis van fossielvrije energie bij hun activiteiten.

Ook partner worden? Kijk hier voor meer informatie 

Fotocredit: Vattenfall

Petrochem 4, 2020

26 mei 2020

nieuws

Chemelot pakt vervuiling door plastic korrels aan

AGENDA

Congres Gevaarlijke Stoffen

10-09-2020 Atlas Theater, Emmen

Nationaal Congres BRZO

29-10-2020 Van der Valk Exclusief, Utrecht

Kunststoffen 2020

02-12-2020 NH Conference Centre Koningshof, Veldhoven


Deltavisie 2020

Wanneer 3 Sep 2020
Locatie Innovatiekracht, Plaatweg 15, 3202 LB Spijkenisse