Stem op de Plant Manager of the Year 2020

Stem op uw favoriete finalist van de Plant Manager of the Year verkiezing! Wie moet volgens u de titel mee naar huis nemen? Ann Geens, Lennard Luijt, Harry Talen of Mirjam Verhoeff? Samen met de jury en de bezoekers van het congres Deltavisie bepaalt u de winnaar. Op 3 september tijdens Deltavisie maken wij bekend wie zich komend jaar Plant Manager of the Year mag noemen.

Stemmen kan tot en met 3 september 14.15 uur onderaan deze pagina.

Mirjam Verhoeff

Mirjam Verhoeff is plant manager bij DSM Resins and Functional Materials in Hoek van Holland. Ze is enorm trots dat het met een verbeterprogramma is gelukt om 55 verbeteringen door te voeren in acht maanden tijd. Medewerkers kregen een coach die hielp bij de verbeteringen, maar iedereen mocht zelf invullen wat ze gingen verbeteren. Met een heleboel kleine verbeteringen is groot resultaat geboekt. Als Verhoeff de verkiezing wint, wil ze zich graag inzetten om meer samen te werken aan het verbeteren van het gebruik van data en digitale oplossingen in de chemische industrie.

Lennard Luijt

Production unit manager offshore Lennard Luijt is verantwoordelijk voor de gehele operatie van de NAM op de Nederlandse Noordzee. Offshore is volgens hem de kweekvijver voor de energietransitie. Hij wil zich inzetten om met meerdere partijen samen te werken aan de energietransitie en het enthousiasmeren van jonge mensen in de techniek. Want die laatsten zijn hard nodig om de energietransitie vorm te geven.

Harry Talen

Harry Talen is plantmanager van de vier gasgestookte elektriciteitscentrales van Engie in Nederland: Lelystad, Eemshaven, Bergum en Harculo. Als hij de verkiezing wint, wil Talen zich inzetten om de jeugd enthousiast te maken voor techniek door meer verbinding te zoeken met opleidingen en scholen. Ook wil hij laten zien wat de sector allemaal kan bieden aan de maatschappij.

Ann Geens

Ann Geens is plant manager bij Ducor in Rozenburg. Bij dit chemiebedrijf is de laatste jaren enorm veel veranderd en daar is Geens trots op. Het bedrijf maakt nu niet meer één product per productielijn, maar schakelt elke dag om. Als ze de verkiezing wint, wil ze zich inzetten om het negatieve beeld dat mensen hebben over plastics te veranderen. ‘Plastics zijn broodnodig.’ Ook wil ze zich sterk maken voor het interesseren van de jeugd voor techniek en voor meer feminien leiderschap.

[vc_message message_box_color=”alert-success”]

Verkiezing

De verkiezing van de Plant Manager of the Year wordt jaarlijks georganiseerd en is een initiatief van het Petrochem Platform in samenwerking met de VNCI, Votob, Deltalinqs, Nogepa en het Havenbedrijf Rotterdam. De Plant Manager of the Year 2020 wordt mogelijk gemaakt door Brandwacht Huren. De verkiezing draagt bij aan een positief imago van de Nederlandse industrie door de inspanning en prestaties van plantmanagers te benoemen en te waarderen. De focus ligt hierbij op veiligheid, gezondheid, milieu, productiviteit en duurzaamheid. De winnaar wordt bekendgemaakt tijdens het congres Deltavisie op 3 september.

[/vc_message]

Delen:
Author