Rubis Terminal breidt tankopslag uit

Rubis Terminal is begonnen met de bouw van zeven koolstofstalen opslagtanks in de Rotterdamse haven. De opslagtanks krijgen elk een capaciteit van 3.600 kubieke meter. De tanks zijn geschikt voor diverse chemicaliƫn en biobrandstoffen.

In totaal komt er 25.200 kubieke meter opslagcapaciteit bij. De huidige capaciteit van Rubis Terminal in Rotterdam is 253.000 kubieke meter.

In Antwerpen begon ITC Rubis Terminal in april ook al met een uitbreiding van de opslagcapaciteit. Daar bouwt het bedrijf aan een mix van roestvrijstalen en koolstofstalen tanks met volumes tussen 2.000 en 2.500 kubieke meter per tank. Het is de bedoeling dat deze uitbreiding eind 2022 gereed is.

Delen:
Tags

Eindredacteur van Industrielinqs en Petrochem, en immer speurend naar relevant nieuws om te delen. Mijn interesse: breed. Mijn specialiteit: investeringsprojecten en onderhoudsstops!

liesbeth@industrielinqs.nl